Csodák Tornya

A fatorony több emelet magas, melyen a Pócsi 3 könnyezés csodáját kívánjuk népszerűsíteni. Illetve szimbolikusan Jákob lajtorjáját is jelképezhető torony „megmászása” egyfajta lelki út is egyben.
A torony a település határán, közel a Kegytemplomhoz a Pápa téren kapott helyet, ezért a környék természeti és építészeti örökségének új szempontú bemutatása is lehetségessé vált.

 

 

Boldogságok útja

A 13 km hosszú tematikus utat a lelkigyakorlatos csoportok, a zarándoklaton résztvevők részére hoztuk létre. A lelki út egyben öko-útként is szolgál.

 

 

 

„Noé bárkája” játszóudvar

A játszóvár egyedi játszóhajó faragott állatfigurákkal, csúszdával és mászókötelekkel. A komplex 3 szintes játszóvár játékos megközelítése az ismert bibliai történetnek. A játszóvárral a családos zarándokok és idelátogató vendégek időtöltésén, hitéleti tevékenységeken való aktív részvételének elősegítésén túl pasztorális céljai is vannak.

 

 

EmMÁnuel Zarándokközpont

Rendeltetése elsősorban a turista- és zarándokcsoportok indító fogadása.
Három termünkben 50, 150 és 250 főt tudunk fogadni és kiszolgálni, egyházi konferenciáktól kezdve világi eseményeken át különböző családi rendezvényekig.
Az épületkomplexumban kegytárgy- és ajándéküzlet kávézóval is helyet kapott, de kerékpár tárolására és kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség.